L’Auditori de Sant Martí (pl. Angeleta Ferrer, 2) torna a ser l’escenari de l’acte de lliurament dels guardons dels Premis Sant Martí, corresponents a l’any 2022, que arriben enguany a la 60a edició.

El reconeixement públic dels guardonats i guardonades es durà a terme divendres 11 de novembre a les 18 h  en un acte, que comptarà amb els serveis d’interpretació de llengua de signes i de subtitulació en directe que es podrà seguir en directe a les xarxes socials amb l’etiqueta #PremisSantMartí i pel canal YouTube del Districte de Sant Martí.

Aquestes distincions reconeixen el treball realitzat per entitats i la ciutadania del districte que han tingut especial rellevància o han esdevingut d’interès públic. En l’edició d’enguany, s’han atorgat els tres Premis principals, tres Medalles de Sant Martí, i quatre Medalles commemoratives (vegeu-ne l’acta a l’espai “Adjunts”).

Premi Sant Martí, modalitat individual
Sra. Montserrat Pocurull Pato
Pel seu recorregut com a esportista i impulsora d’innombrables iniciatives a redòs del Club d’Atletisme Kanaletes i la Fed. Coord. d’Entitats del Poblenou.
A proposta de la Fed. Coordinadora d’Entitats del Poblenou.

Premi Sant Martí, modalitat col·lectiva
Centre d’Estudis de Sant Martí de Provençals
Per la seva perseverança i dedicació per protegir i difondre el patrimoni històric i artístic dels barris de la Verneda de Sant Martí.
A proposta l’Assoc. de Veïns i Veïnes de Sant Martí de Provençals.

Premi Sant Martí, modalitat de Promoció Econòmica
Revista “El Poblenou”, de l’Assoc. de Veïns i Veïnes del Poblenou.
Per la seva tasca reivindicativa i de promoció de la vida associativa, entesa com a impulsora dels aspectes relacionats amb la dinamització del barri.
A proposta de la Fed. Coordinadora d’Entitats del Poblenou.

Medalla Sant Martí, modalitat del Món del Treball
Pastisseria Maresma
Per la seva constància en la qualitat en l’elaboració de productes de pastisseria de tota la vida des del barri del Besòs i el Maresme.
A proposta de l’Assoc. de Veïns i Veïnes Barri del Maresme.

Medalla Sant Martí, modalitat de Cultura
Sr. Robert Nebot i Chiva
Per la seva constància a l’hora de recollir en imatges l’esdevenir de tot un barri al llarg dels anys a redòs de diverses entitats del barri.
A proposta de la Fed. Coordinadora d’Entitats del Poblenou.

Medalla Sant Martí, modalitat de Justícia Social
Sra. Sonia Rodríguez
Per la seva perseverança per l’accessibilitat dels espais públics, com a membre de la vocalia de diversitat funcional de l’Assoc. Veïnal de Sant Martí de Provençals.
A proposta l’Assoc. de Veïns i Veïnes de Sant Martí de Provençals.

Medalla commemorativa d’Or
Església Evangèlica de Betlem, pels 150 anys de la fundació
A proposta de la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa

Medalla commemorativa de Bronze
Escola Dovella
, pels 50 anys de la fundació
Assoc. de Veïnat de Sant Martí de Prov., pels 50 anys de la fundació
Assoc. de Veïnat del Poblenou, pels 50 anys de la fundació
A proposta pròpia

L’acte estarà presidit per David Escudé, regidor del Districte de Sant Martí, i Marilén Barceló, presidenta del Consell del Districte, i comptarà amb l’assistència d’altres persones representants institucionals i del moviment associatiu dels barris.

La present edició del certamen es va posar en marxa a l’estiu amb la publicació de la Resolució del regidor que va obrir un període presentació de candidatures que va finalitzar el 13 d’octubre.

Publicado originalmente en Barcelona.cat

Share This